small restaurant1

Restaurant

Køkkenet tilbereder menuer af årstidens råvarer, hvor du kan vælge mellem forret, mellemret, hovedret, ost og dessert. For selskaber laves de retter, der ønskes, hvor man kan få inspiration i vort selskabskort.

Brunch serveres dagligt ved reservation dagen før. Frokost serveres fra kl. 14 eller efter aftale.

Reserver bord på tlf. +45 4975 0315.

Aftenens menu ses nedenfor.

Dagens menu

Forret:
Lakserilette anrettet på Bund af Sauce Verte og Rogn, toppet med Urter

Mellemret:
Hokkaido-Græskarsuppe med sprød Serrano

Hovedret:
Helstegt Culotte af Ungkvæg serveret med Sauté af Årstidens Grønt, Pommes du Jour og Rødvinsglace

Mellemret:
Udvalg af europæiske Oste hertil Køkkenets hjemmesyltede Specialiteter

Dessert:
Intens Chokoladekage med Vanilleparfait

Priser:
1 ret fra: 198,-            2 retter fra: 298,-
3 retter fra. 398,-      5 retter fra: 545,-

vin

Vinkælderen anbefaler

Vinkortet indeholder vin fra førende
producenter i verdens store vinlande.
Priser fra 275 kr.

Eller lad tjeneren vælge vin der passer
til maden og få skænket dagens
vinmenu ad libitum.

Sauntehus Slotshotel er en del af Danske Slotshoteller. Danske Slotshoteller består af historiske slotte og herregårde.

Kontakt:

Luk menu
Choose Language