small restaurant1

Restaurant

Køkkenet tilbereder menuer af årstidens råvarer, hvor du kan vælge mellem forret, mellemret, hovedret, ost og dessert. For selskaber laves de retter, der ønskes, hvor man kan få inspiration i vort selskabskort.

Brunch serveres dagligt ved reservation dagen før. Frokost serveres fra kl. 14 eller efter aftale.

Reserver bord på tlf. (+45) 6360 1020.

Aftenens menu ses nedenfor.

Dagens menu

Forret:
Stegte Kammuslinger anrettet på Bund af Hummercreme og Rogn, toppet med Urter

Mellemret:
Cremet Tomatsuppe med Crouton og Jomfru i det Grønne

Hovedret:
Helstegt Culotte af Okse serveret med Sauté af Årstidens Grønt, Pommes du Jour og Rødvinssauce

Mellemret:
Udvalg af europæiske Oste hertil Køkkenets hjemmesyltede Specialiteter

Dessert:
Intens Chokoladekage med Vanilleparfait

Priser:
1 ret fra: 198,-            2 retter fra: 298,-
3 retter fra. 398,-      5 retter fra: 545,-

vin

Vinkælderen anbefaler

Vinkortet indeholder vin fra førende
producenter i verdens store vinlande.
Priser fra 275 kr.

Eller lad tjeneren vælge vin der passer
til maden og få skænket dagens
vinmenu ad libitum.

Sauntehus Slotshotel er en del af Danske Slotshoteller. Danske Slotshoteller består af historiske slotte og herregårde.

Kontakt:

Luk menu
Vælg Sprog